La reproducció assistida

La medicina de la Reproducció és una especialitat de la Ginecologia, encaminada a solucionar problemes d’infertilitat, el tractament comporta l’aplicació de tècniques de reproducció assistida, que es realitzen juntament amb el laboratori de Biologia de la reproducció.

Cada dia augmenta més la impossibilitat d’aconseguir una gestació en una parella en edat fèrtil amb relacions sexuals normals . Una parella es considera estèril o infèrtil si , després d’un any de coits normals i sense protecció , no aconsegueix un embaràs.

Tot i que la infertilitat no és en si una malaltia, l'OMS (Organització Mundial de la Salut) ha definit l’esterilitat involuntària com: "una malaltia , i és un dret fonamental aconseguir la teràpia per a una malaltia, així com la curació d’un estat de variació anatòmica o fisiològica no reversible. en conclusió, les parelles infèrtils tenen dret a ser tractades amb tots els mitjans disponibles actualment en Medicina Reproductiva".

  • Facebook

    Conversa i comparteix amb nosaltres les teves inquietuds i experiències a Facebook.

  • Blog

    Amplia informació al nostre Blog: Notícies, novetats, entrevistes...

  • Finançament

    Biogest posa a la teva disposició finançament per als tractaments. Informa-te'n aquí!!!

Asociación para el Estudio de la Biología de la ReproducciónSociedad Española de Fertilidad 2019 2020Sociedad Española de Ginecología y ObstetriciaEuropean Society of Human Reproduction and Embryology
BIOGEST centre de reproducció humana, SL   Passeig Prim 2-4, bajos. 43202 Reus / Tarragona / España - Tel. +34 977 320 033 - Email: info@biogest.es NIF: B43639582
Web actualitzada: 09/03/2018