Usamos cookies para mejorar el servicio, al seguir navegando aceptas nuestra Política de Cookies

  • Català
  • Castellano
  • Francais
  • English
  • Italiano

Clinica de fertilitat Biogest, Centre de Reproducció Humana.

BIOGEST és un centre dedicat a la reproducció humana, especialista en diagnòstic prenatal, ecografia 4D, Ginecologia, Obstetrícia, Andrologia, Pediatria i Psicologia.

Els professionals de BIOGEST ens sentim molt orgullosos d’haver ajudat a concebre a més de 1.800 nens i haver atès 26.000 pacients, des de l’any 2001.

Els nostres objectius són la qualitat del servei, la millora contínua i la satisfacció dels nostres pacients. Per això ens formem contínuament i incorporem noves i actualitzades tècniques en els nostres protocols de treball.

Estem distingits des de l’any 2005 amb la certificació de qualitat del nostre sistema de gestió en Diagnòstic de Fertilitat i Tècniques de Reproducció Assistida i acreditats des de l’any 2008 com a centre autoritzat en la congelació d’òvuls per la Generalitat de Catalunya i al 2015 hem estat guardonats amb el Premi a la Qualitat del Sistema Nacional de Salut.

acreditados desde el año 2008 como centro autorizado en la congelación de óvulos por la Generalitat de Catalunya y en 2015 hemos sido galardonados con el Premio a la Calidad del Sistema Nacional de Salud.

DOCÈNCIA

Biogest acull estudiants en pràctiques de les facultats de Biologia i Biotecnologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. A través d’aquestes pràctiques, tutoritzades pels metges i biòlegs de BIOGEST, els alumnes poden ampliar i aprofundir els seus coneixements sobre la Biologia de la Reproducció.

 

BIOGEST centre de reproducció humana, SL   Passeig Prim 2-4, bajos. 43202 Reus / Tarragona / España - Tel. +34 977 320 033 - Email: info@biogest.es NIF: B43639582
[M] Web médica acreditada Bureau Veritas SeFertilidad 2013 Sego Eshre