Suport psicològic

Avui en dia un percentatge important de parelles tenen problemes de fertilitat. La incapacitat de concebre de forma natural, com l’acció de sotmetre’s a tractaments de reproducció assistida, poden generar en la parella estrès, ansietat i trastorns psicològics i emocionals. Els estudis demostren que les parelles que durant els tractaments segueixen un programa de suport psicològic, disminueixen el malestar mental i emocional, ja que aquestes teràpies ajuden a mantenir una actitud més positiva.
 
Per aquest motiu, Biogest ofereix un servei de suport psicològic en el qual s’ensenyen estratègies adequades, encaminades a tenir un major control emocional durant les diferents fases del tractament, afrontant els resultats de forma positiva i augmentant així el benestar dels nostres pacients.
 
Aquest servei està dirigit per una especialista en l’àrea de la Psicologia sexual i reproductiva, i inclou diversos serveis que s’adapten de forma individual a les necessitats dels pacients:
 

- Suport psicològic i emocional durant els tractaments de reproducció assistida.

- Assessorament i tractament en l’àrea de la sexualitat.

- Acompanyament i tractament en casos d’avortament.

- Preparació a la maternitat i al part adaptat a les parelles que provenen de tractaments de reproducció assistida.

Unitat de suport psicològic i emocional.

  • Tractaments

    Biogest disposa de totes aquestes tècniques avançades per ajudar-te a complir el teu somni. Especialistes en inseminació artificial, fecundació in vitro i donació d'òvuls

  • Finançament

    Biogest posa a la teva disposició finançament per als tractaments. Informa-te'n aquí!!!

  • ¿Què és la reproducció assistida?

    És una especialitat de la Ginecologia encaminada a solucionar problemes d'infertilitat.

[M]Web Mèdic Acreditat. Veure més informacióBureau Veritas[M]Sello_SEF2015_Centro_ColaboradorSegoEshre
BIOGEST centre de reproducció humana, SL   Passeig Prim 2-4, bajos. 43202 Reus / Tarragona / España - Tel. +34 977 320 033 - Email: info@biogest.es NIF: B43639582
Web actualitzada: 09/03/2018