Ecografia 4D

L’ecografia 4D és una tecnologia que s’utilitza en Obstetrícia i Ginecologia. Permet visualitzar el nadó en volum i en moviment a temps real.

Tot i que la ecografia 4D no forma part del protocol de seguiment d’un embaràs normal ni substitueix cap de les exploracions ecogràfiques habituals, pensem que la visió de la imatge volumètrica obre possibilitats de futur fonamentalment en el diagnòstic de malformacions fetals.

Biogest ofereix la possibilitat de fer ecografies en 4 dimensions, que proporcionen una imatge ultrasònica volumètrica a temps real, amb la qual cosa s’obté una representació fotogràfica en volum del fetus humà dins de l’úter. Es pot realitzar en qualsevol moment de l’embaràs, però realment les imatges més espectaculars s’obtenen entre la setmana 28 i 35. L’objectiu d’una exploració ultrasònica en mode volumètric, és l’obtenció d’una representació fotogràfica del fetus humà "in úter".

En el nostre centre, el mateix dia de la prova, li lliurem les millors fotografies juntament amb el DVD de la gravació de l’ecografia i l'informe del doctor que l’ha realitzat.

  • ¿Què és la reproducció assistida?

    És una especialitat de la Ginecologia encaminada a solucionar problemes d'infertilitat.

  • Tractaments

    Biogest disposa de totes aquestes tècniques avançades per ajudar-te a complir el teu somni. Especialistes en inseminació artificial, fecundació in vitro i donació d'òvuls

  • Finançament

    Biogest posa a la teva disposició finançament per als tractaments. Informa-te'n aquí!!!

[M]Web médica acreditadaBureau Veritas[M]Sello_SEF2015_Centro_ColaboradorSegoEshre
BIOGEST centre de reproducció humana, SL   Passeig Prim 2-4, bajos. 43202 Reus / Tarragona / España - Tel. +34 977 320 033 - Email: info@biogest.es NIF: B43639582
Web actualitzada: 16/01/2017