Embryoscope

Biogest disposa de la tecnologia timelapse anomenada Embryoscope. És una incubadora que permet l’obtenció d’una imatge de cada embrió cada 15 minuts, sense haver de realitzar cap manipulació d’aquest. És a dir, sense retirar l’embrió de la incubadora en cap moment només just en l’instant previ a la seva transferència o al seu congelació. Aquest detall es tradueix en una inexistent fluctuació de les condicions de cultiu (temperatura, humitat ...) proporcionant una màxima estabilitat a l’embrió i millora els resultats.

Des de l’arribada d’aquesta tecnologia als laboratoris la morfologia era l’eina vital per classificar els embrions i valorar les seves possibilitats implantadores. Ara disposem de dues eines cabdals, la morfologia i la cinètica que no sempre han d’anar de la mà. No només valorarem el temps d’aparició de la segona cèl·lula, la quarta o la vuitena, sinó que cada vegada disposem de més transcendència de valors intermedis, és a dir, quant temps triga l’embrió entre la quarta i la tercera cèl·lula o entre la tercera i la segona. També hem après a gestionar tota aquesta gran quantitat d’informació i utilitzar-la per l’elecció dels millors embrions.

Des Biogest continuarem embadalits visualitzant i revisualitzant els nostres embrions per millorar l’elecció i poder ajudar als nostres pacients a aconseguir el seu somni.

  • Primera visita gratuïta

    Tens dubtes? Sol.licita-la i ens posarem en contacte amb tu.

  • Facebook

    Conversa i comparteix amb nosaltres les teves inquietuds i experiències a Facebook.

  • Blog

    Amplia informació al nostre Blog: Notícies, novetats, entrevistes...

Asociación para el Estudio de la Biología de la ReproducciónSociedad Española de Fertilidad 2019 2020Sociedad Española de Ginecología y ObstetriciaEuropean Society of Human Reproduction and Embryology
BIOGEST centre de reproducció humana, SL   Passeig Prim 2-4, bajos. 43202 Reus / Tarragona / España - Tel. +34 977 320 033 - Email: info@biogest.es NIF: B43639582
Web actualitzada: 09/03/2018