Diagnòstic Prenatal

Després de produir l’embaràs és el Servei de Medicina Materno-Fetal, l’encarregat de controlar la gestació.

L’embaràs humà comprèn diverses fases cadascuna de les quals requereix uns controls estrictes per assegurar un bon desenllaç i per preveure els problemes que puguin anar sorgint.

En el nostre centre realitzem controls mensuals a pacients sense factors de risc. En casos que presenten patologies diagnosticades durant el control de la gestació, el nombre de controls i ecografies serà superior. Per descartar o controlar qualsevol malformació del fetus, entre la setmana 11 i la 13 de gestació es realitza una analítica bioquímica completa, que juntament amb una ecografia acurada i tenint en compte l’edat materna, donarà un resultat que en cas de considerar alterat, recomanarà la realització d’una amniocentesi.

L’amniocentesi és la tècnica amb la qual s’extreu una petita quantitat de líquid amniòtic en el qual, es troben cèl·lules fetals lliures per ser estudiades en un laboratori especialitzat i poder descartar anomalies genètiques. L’aspiració es fa mitjançant la introducció d’una agulla fins a l'interior de la matriu a través de la paret abdominal. S’aconsella fer-la entre la setmana 15-16 i es recomana fer repòs durant dos dies després de l’extracció.

Ecografia d’alta definició: Es realitza entre la setmana 18 i 22; està encaminada principalment a descartar malformacions del fetus.

  • Primera visita gratuïta

    Tens dubtes? Sol.licita-la i ens posarem en contacte amb tu.

  • Equip humà de BIOGEST

    El nostre equip de professionals multidisciplinari, vés-la per cada cas. Relació de professionals, especialitat i curriculums que conformen l'equip.

  • Finançament

    Biogest posa a la teva disposició finançament per als tractaments. Informa-te'n aquí!!!

Asociación para el Estudio de la Biología de la ReproducciónSociedad Española de Fertilidad 2019 2020Sociedad Española de Ginecología y ObstetriciaEuropean Society of Human Reproduction and Embryology
BIOGEST centre de reproducció humana, SL   Passeig Prim 2-4, bajos. 43202 Reus / Tarragona / España - Tel. +34 977 320 033 - Email: info@biogest.es NIF: B43639582
Web actualitzada: 09/03/2018