Ecografia 4D

L’ecografia 4D és una tecnologia que s’utilitza en Obstetrícia i Ginecologia. Permet visualitzar el nadó en volum i en moviment a temps real.

Tot i que la ecografia 4D no forma part del protocol de seguiment d’un embaràs normal ni substitueix cap de les exploracions ecogràfiques habituals, pensem que la visió de la imatge volumètrica obre possibilitats de futur fonamentalment en el diagnòstic de malformacions fetals.

Biogest ofereix la possibilitat de fer ecografies en 4 dimensions, que proporcionen una imatge ultrasònica volumètrica a temps real, amb la qual cosa s’obté una representació fotogràfica en volum del fetus humà dins de l’úter. Es pot realitzar en qualsevol moment de l’embaràs, però realment les imatges més espectaculars s’obtenen entre la setmana 28 i 35. L’objectiu d’una exploració ultrasònica en mode volumètric, és l’obtenció d’una representació fotogràfica del fetus humà "in úter".

En el nostre centre, el mateix dia de la prova, li lliurem les millors fotografies juntament amb el DVD de la gravació de l’ecografia i l'informe del doctor que l’ha realitzat.

  • Facebook

    Conversa i comparteix amb nosaltres les teves inquietuds i experiències a Facebook.

  • Blog

    Amplia informació al nostre Blog: Notícies, novetats, entrevistes...

  • Equip humà de BIOGEST

    El nostre equip de professionals multidisciplinari, vés-la per cada cas. Relació de professionals, especialitat i curriculums que conformen l'equip.

Asociación para el Estudio de la Biología de la ReproducciónSociedad Española de Fertilidad 2019 2020Sociedad Española de Ginecología y ObstetriciaEuropean Society of Human Reproduction and Embryology
BIOGEST centre de reproducció humana, SL   Passeig Prim 2-4, bajos. 43202 Reus / Tarragona / España - Tel. +34 977 320 033 - Email: info@biogest.es NIF: B43639582
Web actualitzada: 09/03/2018